Can Falló

can_falloEs tracta d'una antiga masia situada al bell mig del poble i propietat de l'ajuntament, que l'ha rehabilitada completament per ubicar-hi els serveis socials i el Punt d'Informació Laboral (PIL). L'edifici s'ha restaurat d'acord amb l'estructura original, amb algunes modificacions a la façana principal, però mantenint el portal adovellat, les finestres emmarcades amb pedra i el rellotge de sol.

Benestar Social

mans-entrellacades-1

L'Àrea de Benestar Social és l'àrea des d'on l'ajuntament treballa per millorar la situació social dels nostres veïns, especialment d'aquells en situació més desfavorida.
Des de l'àres es porten a terme programes específics, es gestionen serveis i es treballa coordinadament amb els serveis socials del Consell Comarcal per tal de donar una resposta òptima.
Regidor de Benestar Social:
José Maria Martínez Regaño
Horari de visita: Sol•licitar cita prèvia de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic de 9 a 14 hores.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Tècnica de l'àrea: Cristina López

Edifici Can Falló
Av. Catalunya 15
17412 Maçanet de la Selva
Tel. 972 85 91 39
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9h. a 14h.

Punt d'Informació Laboral

punt_infoInformació General

El Punt d'Informació Laboral (PIL) forma part del programa de desenvolupament socioeconòmic del municipi, dins l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.