Escola d'adults

El Centre Cívic Can Trincheria és l'espai de referència de la programació d'activitats formatives per a adults al municipi des del setembre de 2010. Els ensenyaments a persones adultes han de donar resposta als objectius de formació instrumental i bàsica, laboral, de lleure i de cultura. Han de possibilitar l'accés a ensenyaments reglats i no reglats. Han d'utilitzar una metodologia adaptada a les característiques personals dels alumnes i a les peculiaritats pròpies del context sociocultural.

Les propostes formatives al Centre Cívic inclouen cursos d'idiomes, graduat escolar, manualitats, cuina i informàtica. Durant el 2017-2018 les sales del Centre Cívic Can Trincheria continuaran acollint tallers i cursos de GES, alfabetització, castellà, català, anglès, francès, informàtica bàsica, ofimàtica, cuina tradicional, entre d'altres.

Cursos 2018-2019

El Centre Cívic Can Trincheria també acull exposicions temporals, xerrades i trobades com a propostes formatives destinades a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. A més, és lloc de reunió d'aquelles entitats o associacions que ho sol·liciten.

de dilluns a dijous de 15.30 a 21.00 h i divendres de 15.30 a 20.00 h.

Centre Cívic Can Trincheria
Avinguda Catalunya, 2
Maçanet de la Selva
Tel.: 972 165 789
a/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.