Sant Jordi 2017

santjordi 17Diada de Sant Jordi. Diumenge 23 d'abril a la Plaça de l'Església.

A les 11h. Cercavila de gegants (Colla gegantera de Maçanet i colla gegantera de Vidreres) a la plaça de l'església.

A les 12h: Sardanes amb la cobla Flama de Farners

D'11 a 13h. Tallers creatius amb Quiràlia a la plaça de l'església.

• Taller de confecció de punts de llibre de Sant Jordi.
• Taller de barret de princesa i casc de cavaller.

Al llarg del matí, hi haurà parades de roses i llibres a la plaça de l'església.

XXVII Fira de Pagès i Artesania

ASE FIRAPAGES1

Ja s'acosta la 27a Fira de Pagès i Artesania de Maçanet, els dies 6 I 7 de maig no us la podeu perdre: balls tradicionals, mostra d'oficis, teatre al carrer, artesania, tractorada, exposicions, gegants, concerts, parades artesanes, tallers diversos, puntaires, habilitats del motor, sardanes, fotografia, jocs tradicionals i molt més...

A continuació podeu consultar la programació:

PROGRAMA PDF


 

MIC Basquet a Maçanet

RJ5n2MgsMICBasketball és un torneig internacional de basquetbol base que es celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava. Ajunta equips i seleccions de tot el món competint a tres categories masculines i tres femenines

PARTITS A MAÇANET

13/04/17 16.00h Fase de Grups
13/04/17 17.30h Fase de Grups
13/04/17 19.00h Fase de Grups
15/04/17 10.30h Quarts de final
15/04/17 12.00h Quarts de final
15/04/17 15.30h Semifinals
15/04/17 17.00h Semifinals

Processó 2017

armatsEl dia 14 d'abril, divendres Sant, es durà a terme la processó de Maçanet de la Selva. 

INICI: 21h.
Recorregut: Plaça de l’Església, Sant Sebastià, Salvador Espriu, Blames, Migdia, Sota Camí, Dolors, Josep Pla, Figuerolas, Trullàs, Dolors i Plaça de l’Església.

Aquesta activitat està organitzada per La Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i per la Parròquia de Maçanet. Hi col·labora l'Ajuntament.

Chopin & Duigan

duigan webDivendres 7 d'abril a les 20h a la Societat, podreu gaudir d'un concert únic, un dels pianistes amb més renom a nivell mundial, Chris Duigan, visita Maçanet de la mà de David Salleras. Aquesta vegada Chris Duigan ens oferirà un extraordinari concert interpretant Chopin i les seves pròpies creacions.

Gratuït

Jornada de portes obertes al Parc Mediambietal de la selva

MediAmbient210x105 Pßgina 1El parc Mediambiental de la Selva és el conjunt d'instal•lacions dedicades a la gestió dels residus de la nostra comarca que es concentren al paratge de Can Barromba, al municipi de Santa Coloma de Farners, i que deriven del primer ús d'aquesta temàtica que el Consell Comarcal de la Selva va donar a aquest espai, que va ser l'abocador comarcal des de l'any 1992 al 2001.

Actualment conviuen amb aquest antic abocador clausurat, altres equipaments més recents, lligats a la modernització constant i cada cop més sostenible dels sistemes de gestió de residus a la comarca; com són:

la planta de compostatge comarcal inaugurada l'any 1998.
la base de l'empresa de recollida de residus Serveis Mediambientals de la Selva, NORA S.A instal•lada l'any 2011.
la deixalleria comarcal en procés d'obertura al públic.
I l'aula mediambiental que s'està equipant amb diferents elements didàctics.
Des de fa anys el parc és visitat regularment per escoles de la comarca i altres centres d'ensenyament i, any rere any, el Consell Comarcal i NORA incorporen novetats que incrementen l'oferta de recursos didàctics i l'atractiu de l'entorn.

És per aquest motiu que, enguany, es celebra la Tercera jornada de portes obertes per mostrar les noves instal•lacions a totes les persones, famílies i professionals, de la comarca i les seves rodalies; tant les que estan interessades en la gestió dels residus o l'ús del compost com les que, senzillament, volen conèixer una singularitat més de la nostra comarca.

La Jornada de portes obertes a tothom forma part de la 2a. Setmana Comarcal del Medi Ambient del 27 de març al 1 d'abril durant la qual es concentren altres visites al parc destinades als centres escolars de la comarca i altres col•lectius.

 Selva.cat/portesobertes

Fes esport! Fes salut!

FES ESORT WEB

ITINERARIS SALUDABLES  i SESSIONS D'EXERCICI FÍSIC ALS PARCS URBANS DE SALUT

Durant l'abril, el maig i el juny podreu gaudir dels itineraris saludables pels voltants de Maçanet. També podeu aprofitar les sessions d'exercici físic als parcs urbans de salut de Maçanet i de Residencial Park.

Per consultar les dates i horaris cliqueu aquest enllaç:

Itineraris saludables i sessions d'exercici físic als parcs de salut

Trobada d'escoles d'hoquei patins 2017

escola shumEl diumenge 2 d'abril a la zona esportiva trobareu, durant tot el matí, nombroses activitats dins la Trobada d'escoles d'hoquei patins.
A partir de les 9.30h podreu gaudir d'inflables, jocs i, a més, podreu provar el material d'hoquei per iniciar-vos en aquest esport.

http://shummassanet.com

Teatre a la Societat: Els boscos de Williams

Boscos-William-anna-gali

Teatre a la Societat

Obra: Els boscos de Williams

Data: 2 d'abril a les 18.00 h.

Preu: 5€

Sinopsi de l'obra

Hi ha moltes maneres d'apropar-se al món de William Shakespeare. La majoria de la gent ho fa com a lector o espectador de les seves obres. Som molts menys, però, els qui tenim la sort o l'oportunitat de fer-ho damunt d'un escenari o davant d'una càmera, interpretant les obres. Bé, potser és més correcte dir reinterpretant-les, perquè a ningú se li escapa que, des que les va escriure, han estat milers i milers les diferents posades en escena que s'han fet de les obres del geni de Stratford. A nosaltres, tampoc se'ns escapa que moltes han estat artísticament memorables i difícilment assolibles fora d'un àmbit estrictament professional. Per això hem optat per acostar-nos al món de Shakespeare d'una manera que, al mateix temps de redescobrir-lo, ens permetés divertir-nos tot assajant. Amb el convenciment que, fent-ho així, el dia que mostréssim la nostra feina al públic podríem compartir el divertimento que ha suposat per a tots nosaltres el procés.

Breu història del grup

Quantus Teatre de Lloret de Mar, creada el 2008, i El Mirall de Blanes, amb més de 30 anys, tots dos participants del FITAG en les darreres edicions, s'han unit per interpretar una dramatúrgia de Josep Alum amb un fil argumental que uneix tres de les obres de William Shakespeare. «Compartir aquesta experiència ha estat molt enriquidor, ens ha permès veure que sumar, multiplica. L'amor pel teatre uneix i ens permet compartir experiències úniques».

6a Bicicletada de Fèmines

bicicletada2017 webDiumenge 26 de març es cel·lebrarà la 6a biblicletada de fèmines. Hi haurà 3 recorreguts, un de 26km, un de 14km i un de 5km, consulteu les bases, preus i horaris al web www.runningcampus.com