25N Dia internacional contra la violència Masclista

foto violencia masclista 2017El Dia Internacional contra la Violència Masclista se celebra anualment el 25 de novembre per denunciar la violència que s'exerceix sobre les dones en tot el món i reclamar polítiques a tots els països per erradicar-ho.

La regidoria de benestar social de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva ha organitzat diverses activitats, comptant amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Del 20 al 26 de novembre, exposició per tota la vila de cartells reivindicatius, elaborat pels alumnes dels centres educatius i organitzat des de les respectives AMPA's.

El 24 de novembre, a les 18 h, a Can Trincheria, berenar a càrrec de l'Associació Mestresses de Maçanet.

I, el 25 de novembre tindrà lloc la concentració i l'acte institucional amb la lectura del manifest que, aquest any, serà lleguit per les patinadores del Patinatge Artístic Maçanet.

 

 

Recollida solidaria de joguines 2017

foto cartell recollida joguines solidaries nadal 2017.web

Del 20 de novembre a l'11 de desembre es farà la recollida de joguines que cada any organitzen conjuntament La Creu Roja de Girona i les regidories de Benestar Social i Ensenyament de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva.

L'objectiu es distribuïr-les als nens i nenes de famílies amb pocs recursos i que cap d'ells es quedi sense joguina. 

Els punts de recollida seran: centre cívic Can Trincheria, escola Sant Jordi, escola Nova i l'institut.

Les joguines han de ser no bèliques, no sexistes i noves. 

Subvenció Diputació de Girona 2017 - Pol Toledo

pol toledo 2017 webLa Diputació de Girona ha concedit a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva una subvenció per tal que la faci efectiva a l'esportista maçanetenc, Pol Toledo, per a la promoció i el foment de l'esport.

Aquesta subvenció està emmarcada dins la convocatòria del programa A4, d'ajut als esportiste gironins d'esports individuals que participen en competicions esportives de nivell estatal o superior.

Torna el Nòrdic Walking

cartell nordik walking novembre 2017 webL'àrea d'esports de l'Ajuntament torna a organitzar el Nòrdic Walking, o el que és el mateix, caminar amb pals per la muntanya.

És un exercici físic molt complet ja que interaccionen pràcticament totes les parts del cos. L'activitat és farà tots els dimecres dels mesos de novembre i desembre.

Novembre: dies 8, 15, 22 i 29
Desembre: dies 13, 20 i 27

Les inscripcions es faran al pavelló i l'activitat serà totalment gratuïta.

El material serà facilitat cada dia de la marxa en el punt de trobada (porta pavelló municipal).

L'horari de l'activitat serà a les 15.30 h.

No us ho perdeu!

 

Teatre La Societat: La Selvatana aixeca el teló

concert la selvatana 3 desembre 2017 web

El diumenge, 3 de desesembre a les sis de la tarda, tindrà lloc a La Societat el concert de cobla i veus "La Selvatana aixeca el teló".

El preu de les entrades anticipades serà de 5 €. Es poden adquirir a l'Ajuntament de 9 a 14 h de dilluns a divendres fins el dia 1 de desembre i a La Societat de 17 a 21 h de dimarts a divendres. El mateix dia de l'actuació es podran comprar a taquilla al preu de 7 €.

 

Subvenció Diputació de Girona 2017

La Diputació de Girona ha concedit a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva una subvenció de 1938,30 €, dins el programa de suport  a actuacions en camins rurals i matèria forestal 2017.

logo diputacio girona web

Espectacle RIALLES "El llop i les set cabretes"

grup rialles el llop i les 7 cabretes  12 novembre 2017 webEl diumenge, 12 de novembre al Teatre La Societat

Gènere: Teatre

Companyia: Xip Xap

Organitza: Grup Rialles Maçanet

Sinopsis: La companyia representa el tradiconal conte de "Les set cabretes i el llop". Les situacions creades pel joc col·lectiu de les germanes de la cabreta protagonista i l'astúcia del llop per aconseguir el botí ...

34a Marxa de les Masies

cartell 34a marxa masies 12 novembre 2017 web

El diumenge dia 12 de novembre, tindrà lloc la 34a Marxa de les Masies, que està organitzada pel Grup Excursionista Amics de l'Esport.

Hora de sortida: A les 8 del matí

Lloc: Pavelló poliesportiu

Inscripcions: de 7 a 8 del matí al mateix dia

Preu: 7 € no socis / 4 € socis

Informació: 627 02 64 56 (Carles) / 636 72 28 43 (Josep)

A l'arribada hi haurà esmorzar d'entrepà amb butifarra o formatge, amanida, begudes, cafè i coca.

Es recorda que no és una prova de velocitat i que l'ordre d'arribada no té cap trascendència. L'organització es reserva el dret de podificar el present programa si causes imprevistes l'obliguessin.

Subvenció Diputació de Girona 2017

La Diputació de Girona ha concedit a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva una subvenció de 2000 €, per a dur a terme el projecte per al foment de la formació a la qualitat professional titulat "Prepara't per la vida activa 2017" i una subvenció de 1000 € per a col·laboració amb "Feina en Xarxa".

logo diputacio girona web

Teatre La Societat: EL CRÈDIT

el credit 26 novembre 2017 web

Teatre a La Societat

El Crèdit (de Jordi Galceran)

Diumenge 26 de novembre a les 18 h

Preu: 7 €

Gènere: Comèdia sobre l'economia, la crisi.

Sinopsis: L'Antoni es dirigeix a una entitat bancària per demanar un crèdit personal, però quan el director de l'oficina veu que no pot oferir cap tipus de garantia ni d'aval per tornar-lo, decideix denegar-l'hi. Davant d'aquesta negativa, l'Antoni no es conforma i fa una proposta molt.....