Nit de Sant Joan amb La Flama del Canigó

Samarreta la flama canigo17
Divendres 23 de juny a les 21.30 hi haurà el tradicional recorregut de la Flama pels carrers del poble i a partir de les 22h a la zona esportiva començaran la resta d'activitats: Encesa del pebeter, sopar de revetlla, música en directe etc.

A continuació podeu consultar totes les activitats

Cartell de la Flama del Canigó 2017

 

 

NO LA CAGUIS! campanya per fomentar la recollida d'excrements de gos

campanya gossos

Aquesta setmana s'inicia la campanya cívica "no la caguis!", que vol conscienciar a les persones propietàries de gossos perquè recullin els excrements de la via pública. La iniciativa consisteix en la distribució d'un fulletó explicatiu de com es pot gaudir de Maçanet amb el gos de forma cívica i d'un clauer en forma d'osset per portar bosses i així no tenir excusa per no recollir els excrements.

La presència de caques de gossos per carrers, places i parcs és sovint motiu de queixa dels maçanetencs. L'objectiu de la campanya és conscienciar als propietaris dels gossos i alhora facilitar solucions, com ara donar clauers porta-bosses o instal•lar pipicans, per evitar aquests actes incívics. Els clauers en forma d'osset es repartiran gratuïtament a l'Ajuntament entre tots els propietaris que censin o tinguin censat el gos al registre municipal. Tot i ser una campanya en positiu, també es fa saber que les sancions per negar-se a recollir les defecacions dels animals poden ser de 200 € (Ordenança Municipal de la Tinença d'Animals, art. 39.19).

Natació i Aquagym

swim-1436517-640x480

 DEL 3 AL 31 DE JULIOL

AQUAGYM: 
DE DILLUNS A DIVENDRES: DE LES 10 A LES 11H: 30€ AL MES
DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES: DE LES 10 A LES 11H: 25€ AL MES

Inscripcions al telecentre de dilluns a divendres de 16 a 21h

NATACIÓ:
1r grup: P2 i P3 // de 18 a 18.45h: 57€/mes
2n grup: P4 i P5 // de 18.45 a 19.30h: 57€/mes
3r grup: 1r i 2n // de 19.30 a 20.15h: 57€/mes
4t grup: 3r i 4t // de 20.15 a 21h: 57€/mes

*Els grups poden variar en funció del nivell
*El segon germà té un 10% de descomte (51,30€ )
*El tercer germà té un 20% de decompte (45,60€)
*Possibilitat d'assistir per setmanes (15€ setmana)
*Plaçes limitades i mínim de 6 persones per grup.

INSCRIPCIONS: Al telecentre de 6 a 20h durant el juny
DUBTES: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / 972 858 005

Roger Berruezo a la Societat

image1Divendres 9 de juny a les 21.00 h

Teatre la Societat

Concert acústic

Preu: 12€

Reserva d'entrades a la Societat de dimarts a divendres de 16.30 a 22h o al 972 16 53 41

Casal d'estiu 2017

casal2017 webCom cada any torna el Casal d'estiu de Maçanet. El fil conductor d'enguany serà l'aventura i l'exploració amb els "EXPLORADORS DEL MÓN". Hi haurà diverses activitats basades en aquesta temàtica sense deixar de banda les sortides i
activitats de caire més lúdic.

EXPLORADORS DEL MÓN comptarà amb l'inestimable ajuda de dos grans exploradors, en TINTIN i la DORA, que ens descobriran les grans meravelles del món. Aquests personatges ens enviaran regularment un vídeo d'un continent o regió i ens plantejaran un divertit enigma.

REUNIÓ INFORMATIVA: DIVENDRES 2 DE JUNY A LES 19.30H A LA SOCIETAT

INSCRIPCIONS: DIMARTS I DIJOUS DEL 23 DE MAIG AL 8 DE JUNY A CAN TRINCHERIA

Descarregue-vos el tríptic informatiu clicant aquí

Setmana Sense Fum

descargaDurant tota la setmana
*Exposició de llibres d'ajuda per deixar de fumar a la Biblioteca Municipal
*Exposició de maquetes de l'aparell respiratori realitzades pels alumnes de l'Escola Sant Jordi
*Exposició dels treballs "Cuida'm, cuida't" realitzats pels alumnes de l'Escola Nova, a l'entrada de l'Escola.
*Stands informatius a la Farmàcia Anna Mazó, Farmàcia Martínez i la Farmàcia Riera.
*Tallers informatius de prevenció del consum de tabac a l'Institut

Dilluns 22 de maig
Sessions preventives sobre els perjudicis del consum del tabac per als alumnes de primària de l'Escola Nova i de l'Escola Sant Jordi.
Organitza: CAP Maçanet de la Selva, AFA Escola Nova i AMPA Sant Jordi

Dilluns 22 de maig i dimarts 23 de maig de 2017
Inauguració de la Setmana Sense Tabac amb alumnes i AMPEs que s'encarregaran d'informar sobre els beneficis de deixar de fumar, i la importància de no fer-ho en espais on hi hagi nens/es .
Organitza: AMPA Escola Sant Jordi, AMPA SI Maçanet

Dimecres 24 de maig de 2017
Parada al mercat municipal on podreu demanar informació, consells i on us podreu realitzar proves per conèixer la qualitat dels vostres pulmons.
Organitza: CAP de Maçanet de la Selva, Associació Maçanet Contra el Càncer.

Dijous 25 de maig
Caminada Saludable per una vida sense tabac amb l'Anna Hortelano.
Sortida del pavelló a les 18h

Divendres 26 de maig de 2017 a les 18h
Xerrada "Millor sense Fums" a la Biblioteca.
A càrrec de la Dra. P. Solà i la Sra. M. Vidal.

Cap nen sense bigoti

foto cap nen sense bigoti

CAMPANYA "CAP NEN SENSE BIGOTI"

A Catalunya, 252.000 persones, ateses pels bancs d'aliments, presenten una dieta deficitària en llet. 50.000 d'aquestes persones són menors d'entre 1 i 12 anys, el desenvolupament i el creixement adequats dels quals podrien quedar afectats per aquesta deficiència. Per cobrir les necessitats anuals de llet als bans d'aliments catalans, calen més de 13 milions de litres, que suposen un litre per persona a la setmana.

La llet és un dels aliments més sol·licitats per las entitats socials que atenen col·lectius en risc d'exclusió. El 2014, els bancs d'aliments de Catalunya van distribuir 3.069.512 litres de llet.

Davant d'aquesta realitat, l'Obra Social "la Caixa" posa en marxa la campanya de recollida de llet en favor dels bancs d'aliments «Cap nen sense bigoti». La campanya inclou l'OFICINA DE MAÇANET DE LA SELVA situada a la plaça de l'església on durant aquests dies podreu fer la vostra donació de llet.

Paral·lelament,es podran fer donacions econòmiques a través dels canals electrònics següents: web Microdonatius de "la Caixa" (www.lacaixa.es/microdonatius), portal de "la Caixa" (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024. També es pot fer una llista de la compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.
Si tu també vols sumar-t'hi i ajudar a fer que més gent faci ressò d'aquesta situació, pots difondre el missatge pujant una foto teva a Twitter o Instagram amb l'etiqueta #capnensensebigoti i el bigoti blanc. Tot suma!

Teatre a la Societat: Ai l'ou l'ou

AI Lou Web

Teatre a la Societat

Obra: Ai l'ou l'ou

Data: 21 de maig a les 18.00 h.

Preu: 5€

Companyia: Sembla Mentida

Monòleg dramàtic que fa riure. L'Adrià Creus Boix n'és autor, intèrpret, escenògraf, presentador, ballarí, lluç i pinya americana. No para: parla, balla, corre, va amb taxi, amb avió, s'ajup, s'estira, s'arronsa i, fins i tot, saluda. Té poders. Volaria si no fos que el director, en Pep Fargas, és persona de pes i vigila que no s'esclafi.

Teatre a la Societat: Parelles imperfectes

PARELLES-BASIC webTeatre a la Societat

Obra: Parelles imperfectes

Data: 28 de maig a les 18.00 h.

Preu: 5€

Espectacle de teatre Parelles Imperfectes, a càrrec de la companyia La Fusta.

En aquest nou espectacle presenten cinc escenes d'humor sobre el món de la parella, les dificultats quotidianes que han de superar els éssers humans per arribar a viure harmònicament i plenament en una parella perfecta.

La companyia de teatre La Fusta es va crear a Mataró l'any 2014. Des de llavors, han presentat diferents espectacles de petit format, en què sempre ha predominat l'humor, el sarcasme i la ironia.