Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Ajuts socials als centres educatius per material escolar

ajuts socials material escolar 300 octubre 2017 webLa regidoria d'ensenyament aposta per garantir la igualitat d'oportunitats i de resultats per a tots els membres de la comunitat educativa. El respecte i la valoració de la diversitat, en el marc d'una política igualitària pel que fa a drets i deures i a diferents necessitats, desemboca en el concepte d'equitat. És per això que es creu essencial donar suport a l'alumnat que, atesa la complexa situació social i familiar que té, es trobaria en diverses ocasions sense els recursos indispensables pel seu desenvolupament diari a les escoles.

És per això que el Consell Escolar Municipal, a proposta de la regidoria d'ensenyament, va aprovar per unanimitat la concessió d'un ajut social de 3.000€ dividits entre l'escola Sant Jordi, l'escola Nova i l'Institut de Maçanet de la Selva. Aquests diners es distribuiran entre les diverses famílies a través dels centres. L'ajut però, en cap cas, serà directe a les famílies sinó que serà la mateixa escola qui gestionarà aquests recursos econòmics i els destinarà a material escolar segons les necessitats familiars conegudes per cadascun dels centres.

Aquesta iniciativa s'ha dut a terme amb el suport de serveis socials que ha emès un informe favorable respecte a totes les famílies proposades pels centres educatius.