Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Teatre a La Societat: Testimoni

TESTIMONI
Diumenge 28 de gener a les 18h
Obra: Testimoni
Companyia: teatre Centre d'Arbucies
Preu: 7€

SINOPSI:
L'adinerada senyora Fabra ha estat assassinada. Tots els indicis apunten que l'homicida és el seu jove amic Tomàs Mena. És en realitat culpable? o bé, és innocent? El podrà ajudar el famós advocat criminalista Vidal-Foix? O la seva salut no li permetrà? Quin testimoni sorpresa ens presentarà el Ministeri Fiscal?
Moltes preguntes que s'aniran resolent en una trama judicial supressiva que pretén mantenir viva l'intriga de l'espectador fins al final.

 

FONTS I ANTECEDENTS DE L'OBRA:
Agatha Christie, la reina del suspens, va escriure l'obra teatral "Testimoni de Càrrec" que es va estrenar a Londres l'any 1953. Basada en aquella obra, Billy Wilder, va dirigir amb èxit la versió cinematogràfica (Oscar a la millor pel·lícula 1957) i Charles Laughton, Tyrone Power i Marlene Dietrich arrodonien amb la seves interpretacions una obra mestre del cinema.
60 anys després, amb molt de respecta i humilitat, hem tingut la gosadia d' actualitzar aquell fil argumental, traslladar-lo a l'època actual i donar-hi algun gir de guió. El resultat és aquesta obra: "El Testimoni", que esperem sigui del gaudi del nostre públic.