Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Continuen les tasques sega a les voreres de les urbanitzacions

MEDI AMBINETEls treballs van iniciar-se a principis del mes passat, però s'han endarrerit a causa de les pluges que va haver-hi durant el juny.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s'informa que les tasques només s'han finalitzat a la urbanització Mas Altaba. Tant a Montbarbat com a Maçanet Residencial Park, resten fer repassades manuals. Es va fer una primera actuació mecanitzada amb un tractor amb braç desbrossador i aspiració, que va permetre segar i retirar gran quantitat d'herba. Per les dimensions del vehicle i necessitats de maniobra, no es van poder fer de forma mecanitzada tots els carrers, de manera que actualment s'estan fent tasques manuals tant en els carrers no realitzats, com en aquells on cal fer repassades. L'empresa que realitza les tasques ha comunicat que intensificarà els treballs aportant més personal per finalitzar-los abans del 15 de juliol.

Aquests treballs de sega es duen a terme en 13,5 km de carrers a Mas Altaba, 17,9 km de carrers a Montbarbat i 31,5 km de carrers a Maçanet Residencial Park (dels quals s'han finalitzat 9 km).

Posteriorment s'estudiarà la possibilitat d'allargar l'efecte d'aquestes segues mitjançant l'aplicació d'herbicides d'ús autoritzat.