Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Aturem les violències sexuals #MALAMENTE

AF MALAMENTE webLes violències sexuals:

Què són?
Les violències sexuals són un tipus de violències masclistes. Apareixen com una forma de controlar i dominar les dones a través del sexe, n'hi ha de diversos tipus i estan presents en diferents espais de la vida quotidiana de les dones.

Com comencen?
L'arrel d'aquestes violències és la ideologia masclista. La nostra visió del món i les relacions estan plenes d'idees, valors i pràctiques masclistes. Per això costa tant identificar les violències contra les dones, perquè s'expressen i es justifiquen a partir d'idees que veiem com a normals i naturals.


Quin és l'objectiu de la campanya?
Vol assenyalar algunes violències sexuals normalitzades que les noies pateixen des de sempre només pel fet de ser noies. Violències sexuals que socialment costa molt reconèixer com a agressions sexuals.

A les noies
#malamente a les noies us diu que no esteu soles i que no sou responsables de les violències que patiu. Que teniu tot el dret a estar enfadades, tristes, cansades i rabioses. Dret a sentir-vos com vulgueu i a defensar-vos de les violències sexuals.

Als nois
#malamente als nois us diu que allò que no tenia cap mena d'intenció de fer mal, allò que naixia de les ganes de conèixer i compartir temps amb una noia, allò que era només un joc, allò que ni tan sols vas fer o dir tu, allò que va passar tan de pressa que ja ni ho recordes, també és violència sexual. I pots ser agressor o còmplice.

Si lligues de forma invasiva #malamente
Si fas servir les drogues com a excusa d'una agressió #malamente
Si insisteixes #malamente
Si opines sobre els cossos de les noies #malamente
Si comparteixes contingut sexual sense consentiment #malamente

Ni agressor ni còmplice. Atura les violències sexuals.

https://youtu.be/hb_UE0PEVf0