Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Comença la segona resintonització de la TDT

El 14 de novembre s'hauran de canviar de freqüència alguns canals de la TDT.

Aquest canvi de freqüència s'anomena 'Segon Dividend Digital' i a partir del 14 de novembre caldrà fer-ho per poder continuar veient la televisió. La resintonització de la TDT s'haurà de fer a partir del 14 de novembre, però caldrà consultar si la comarca on es viu està afectada i quan li toca fer el canvi. No afectarà a totes les comarques ni a tots els habitatges de Catalunya.

flat-television-tv-icon-png-12A qui afecta?
Totes les comarques estan afectades excepte: Alt Penedès, Anoia, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Què caldrà fer a les comarques on hi ha canvis de freqüències?
Dependrà del tipus d'habitatge:

• Habitatges unifamiliars amb antena individual i els edificis de fins a 3 o 4 habitatges, no s'haurà de fer cap adaptació de l'antena. Només caldrà resintonitzar els canals mitjançant el comandament del televisor.
• Edificis de més de 3 o 4 habitatges caldrà adaptar l'antena i després cada veí ha de resintonitzar els canals mitjançant el comandament del televisor.


Destaquem
Hi ha ajuts per a les comunitats de propietaris per a subvencionar els costos d'adaptació de les antenes en els edificis afectats pel Segon Dividend Digital.
No cal canviar ni de televisor ni de descodificador. Només cal resintonitzar els canals amb el comandament a distància i, en el cas d'un edifici de més de 3 o 4 habitatges, a més, cal adaptar l'antena.

+INFO a https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Comenca-la-segona-resintonitzacio-de-la-TDT