Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

COMUNICAT DIJOUS 23/01/2020 9:00h TEMPORAL DE FRED, PLUJA I VENT

Escut-Vectorial-COLORA les 7:00 s'han reunit els serveis de Seguretat i Via Pública per la coordinació i seguiment de la situació del temporal de fred, pluja i vent. Comuniquem:

• Es manté la prohibició per realitzar activitats a l'exterior.

• S'està treballant amb les empreses de subministrament elèctric per tal de resoldre de forma urgent els talls de que pateixen la zona de Martorell.

• AIGUA RESIDENCIAL PARK:
S'està treballant conjuntament amb Bombers, empresa de gestió d'aigua potable i brigada municipal per tal de resoldre el subministrament d'energia elèctrica que resoldrà el subministrament d'aigua a la zona de Residencial Park. Vist que aquesta situació pot allargar-se en el temps l'Ajuntament habilitarà a partir de les 14:30h les dutxes del pavelló poliesportiu per a ser utilitzades. L'empresa d'aigua ha habilitat una aixeta d'urgència en el dipòsit de Can Villa en el carrer Llanega i està operatiu el dipòsit situat en el Casal dels Jubilats Maçanet Residencial Park en el carrer Xiprer 20.

• La mobilitat continua TALLADA la C-35 des de la carretera de l'estació del Tren (GI-562) fins al Pou de Glaç, OBERTA la carreta de Mas Altaba (Comajuliana) direcció Tordera i TANCADA a la carreta GI-512 direcció Hostalric i OBERTA la carretera de l'Estació de Tren (GI-562) però amb determinats trams afectats.

• Es recomana no transitar amb vehicles pels camins de tot el municipi.

• Qualsevol incidència o informació podeu utilitzar els següents telèfons:

GUÀRDIA MUNICIPAL: 606.190.167
AJUNTAMENT: 972.85.80.05
EMERGÈNCIES GENERALITAT: 112

La pròxima reunió de coordinació i seguiment es realitzarà el dia 23/02/2020 a les 18:00h