Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Actualització de la situació de l’Aigua de Maçanet Residencial Park

Escut-Vectorial-COLOREn quin punt estem.
El Dipòsit que subministra aigua a la xarxa de Residencial Park, (juntament amb part de Massanes i l'Estació de Renfe), ha quedat sense llum perquè la torre d'alta tensió ha caigut a causa de la inundació i desbordament de La Tordera. Està inaccessible.

Com fem arribar la llum al Dipòsit⁉
1. Avui l'Equip de la Brigada amb els treballadors de l'Empresa Rec Madral han intentat arribar al Dipòsit. Ha estat impossible. No hi ha camí. Tot és aigua.

2. Al matí s'ha posat en contacte amb nosaltres el Cap de Red Electrica i hem portat a terme actuacions. Quines:
- Ha vingut un helicòpter a supervisar la inundació.
- Han vingut els operaris de Comsa, els quals han intentat a accedir per la via de tren fins la torre d'alta tensió.

3. Quan hem arribat a la màxima proximitat del Dipòsit a través de les vies del tren, hem observat que no podem accedir-hi. Els operaris d'Adif ens han proposat fer arribar el Generador al costat de la via de tren i connectar el Generador creuant la via amb un cable de més de 100m.

4. Hem aconseguit contactar amb el cap de Vies d'Adif. Ens han autoritzat per fer aquesta operació.

5. Endesa, en el cas de garantir l'accés amb un camió per transportar un generador, ens ha facilitat un generador provisional i el cablejat per dotar de subministrament elèctric el Dipòsit.

6. La Brigada juntament amb l'empresa maçanetenca Excavacions Nadal han obert camí fins la Via de tren perquè accedeixi el Camió amb el Generador.

On som ara mateix⁉
Ara estem amb un equip de #4persones de la Brigada, amb excavacions Nadal, el responsable de Vies d'Adif i Endesa per intentar instal.lar el Generador i fer arribar la llum al Dipòsit.