Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Desplegament de la fibra òptica al Residencial: Resum de la reunió informativa

reunio adamo1El passat divendres 7 de febrer es va realitzar una reunió informativa amb les veïnes i veïns de Residencial Parc per al desplegament de la fibra òptica a la Urbanització.
Varen assistir-hi el tècnic de l'obra, comercials de la companyia Adamo, que és qui donarà el servei, i el regidor de Comunicació i TIC en representació de l'Ajuntament.

Per tots els que no varen poder assistir remarquem el més destacat:

El desplegament del cablejat té una durada aproximada d'un mes i l'empresa calcula que cap al 9 de Març ja estarà tota la Urbanització cablejada.

Arribada aquesta data es començarà a fer la instal·lació als veïns que així ho vulguin. Durant aquest període és possible que els comercials passin casa per casa per poder contractar el servei, que també es pot contractar a través del web de l'empresa.

A nivell tècnic, recordem que la Fibra no és cable de coure, per tant, qui contracta la telefonia fixa (es pot mantenir el número que tinguem) ha de saber que el telèfon es connecta al router i per tant si no tenim llum no es podrà fer servir. Aquest punt cal remarcar-lo especialment.

D'altra banda recordar que si alguna persona te "Telealarma" o sistemes similars cal que verifiquin que un cop feta la instal·lació de la fibra tot funciona de forma correcta, aquest punt és MOLT IMPORTANT.