Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

MESURES ECONÒMIQUES PER FER FRONT AL COVID-19

Escut PNGL'Ajuntament de Maçanet de la Selva, en base la situació que estem vivint, ha pres les seüents mesures:

- En coordinació amb el Consell Comarcal s'estan gestionant els periòdes dels rebuts.
- Els Rebuts dels serveis prestats pel propi Ajuntament, no es passaran. A l'espera de reprendre els serveis.
- S'està gestionant una proposta de com bonificar impostos i taxes als establiments que, a causa del Real Decreto, han hagut de tancar o suspendre l'activitat.
- Els bars i restaurants, quedaran exempts de la taxa d'Ocupació de Via Pública, aquest 2020.

Pagament per urgència de totes les factures pendents per valor de 161.000€, per donar liquiditat a comerços i indústries del nostre municipi.

MERCAT: s'allarguen els terminis per poder pagar de forma fraccionada de les taxes pendents. Exempts de la taxa per aquelles parades que no hagin parat en el mercat per la prohibició.

IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA (IVTM) Domiciliats: previst pel 05/04/2020 es posposa al 05/05/2020. No domiciliats: s'allargarà el període per darrere tants dies com duri l'Estat d'Alarma.

LLAR D'INFANTS: no es girarà el rebut d'ABRIL. Es descomptaran els dies no utilitzats de MARÇ en el següent rebut quan es reobri el servei.

ESCOLA D'ADULTS: no es girarà el rebut d'ABRIL. Es descomptaran els dies no utilitzats de MARÇ en el següent rebut quan es reobri el servei.

IOGA: no hi haurà rebut al mes de MARÇ. En el proper rebut es regularitzarà allò pendent.

ESCOLA DE MÚSICA: no hi haurà rebut al mes de MARÇ. En el proper rebut es regularitzarà allò pendent.

En aquests moments estem estudiant mesures de bonificació de l'IBI i la taxa d'escombraries pels comerços obligats a tancar per la declaració d'Estat d'Alarma.