Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Canvis a les deixalleries de Montbarbat i Mas Altaba

DEIXALLERIAA partir del proper dillluns 23 de març els punts de recollida d'escombraries de Mas Altaba i Montbarbat tindran l'accés restringit i només s'hi podrà accedir amb vehicle per fer ús dels contenidors grans de voluminosos i restes vegetals dins l'horari establert i amb l'acreditació pertinent.

Si encara no teniu l'acreditació, els operaris us informaran.

Per tal de complir les indicacions de seguretat sanitàries, durant aquest dies els operaris no tramitaran documents d'alta ni carnets. Els usuaris que no en tingueu, haureu d'acreditar que sou veïns de la urbanització i més endavant es formalitzarà l'alta d'usuari i el carnet.

Recordeu que l'accés peatonal per fer ús dels contenidors de selectiva sempre romandrà obert, que es tracta d'espais d'ús exclusiu per a residents a cada urbanització, i que hi ha càmeres de videovigilància per garantir el bon ús de les instal·lacions.

Els horaris d'obertura són els següents:

MAS ALTABA: MATINS DE DIMARTS, DIJOUS I DISSABTE (10 H - 13:15 H) / TARDES DE DIMECRES, DIVENDRES I DIUMENGE (16 H -19:15 H)

MONTBARBAT: MATINS DE DIMECRES, DIVENDRES I DIUMENGE (10 H - 13:15 H) / TARDES DE DIMARTS, DIJOUS I DISSABTE (16 H -19:15 H)

Document amb els horaris i les condicions d'us.