Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Campanya per a la protecció dels animals de companyia 2020

esterilitzacioAprofiteu l'oportunitat d'identificar i esterilitzar gats i gossos amb un bon descompte!
L'Ajuntament de Maçanet, amb la col·laboració del Centre Veterinari Vetàrea, promou una campanya per identificar i censar els animals de companyia que hi ha al municipi i que encara no ho hagin fet. Per això, a partir del 26 d'octubre de 2020, us podreu beneficar d'un 40% de descompte en la implantació de xips i esterilitzacions a gats i gossos que resideixin a Maçanet. Al mateix temps, els animals xipats seran censats al Cens Municipal per facilitar-ne la seva recuperació en cas de pèrdua.
Tant el xipatge com les intervencions quirúrgiques d'esterilització es realitzaran prèvia sol•licitud trucant directament al centre del Grup Tècnic Veterinari - Vetàrea (tel. 972 85 87 85. Adreça: C/ Vidreres, 23 bx.).

A continuació s'especifiquen els preus i les condicions de la campanya:ESTERILITZACIÓ GOSSA:
- Menys de 5 kg: 105€
- De 5 a 10 kg: 131,40€
- De 10 a 20 kg: 138,60€
- Més de 20 kg: 163,20€

ESTERILITZACIÓ GOS MASCLE:
- Menys de 10 kg: 77,40€
- De 10 a 40 kg: 90,60€
- Més de 40 kg: 118,20€

-ESTERILITZACIÓ GATA: 65,40€

-ESTERILITZACIÓ GAT MASCLE: 53,40€

-Identificació (microxip): 21€ (inclou alta als registres AIAC i ANICOM)

CONDICIONS:
NO ES FARAN RESERVES ABANS DEL DIA 26 D'OCTUBRE
• Cal fer la sol·licitud prèvia trucant al centre veterinari (Tel. 972 85 87 85).

• El centre veterinari s'encarregarà de programar les intervencions.
Per a les esterilitzacions caldrà presentar un justificant d'inscripció al Cens Municipal de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva o bé fer la inscripció amb els impresos disponibles al mateix centre veterinari. En cap cas s'atendran animals no identificats o amb residència fora de Maçanet de la Selva.

• Aquests preus seran exclusius fins que s'esgoti la partida pressupostària assignada (2000€), i no inclouen medicaments, collars protectors ni anàlisis pre-quirúrgics complementaris.

• S'atendran les peticions per estricte ordre de sol•licitud, la qual s'ha de fer directament al centre veterinari.

• No s'admetran més de dos animals per domicili.

• GTV i l'Ajuntament de Maçanet de la Selva es reserven el dret de no acceptar aquelles sol•licituds que no compleixin les condicions específiques de la campanya.

Finalment, cal recordar que tant la legislació vigent en matèria de tinença d'animals com l'ordenança municipal obliguen als propietaris o posseïdors d'animals de companyia a identificar-los amb un microxip homologat, i posteriorment registrar-los al Cens Municipal de l'Ajuntament dins el termini de 3 mesos des del seu naixement o 30 dies des de la seva adquisició o canvi de residència.

Promouen i col•laboren: Ajuntament de Maçanet de la Selva, Vetèrea Grup Tècnic Veterinari.