Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Estalvia en els rebuts de casa

kitaigua portadaDes de l'Àrea de Medi Ambient s'ha programat dues conferències a Can Trincheria per informar sobre els subministraments bàsics domèstics, per entendre què ens cobren i saber com podem estalviar. En una de les xerrades, organitzada per l'Agència Catalana de l'Aigua, es repartiran kits d'estalvi d'aigua (cal inscripció prèvia).

Cliqueu la fletxa de sota per llegir més i fer la inscripció.

Sabeu com estalviar en els rebuts de l'aigua, la llum i el gas? Sabeu quanta aigua consumiu a casa? Enteneu l'estructura i totes les dades que apareixen en els rebuts domèstics? Voleu conèixer mesures d'estalvi concretes i efectives?

En el cicle de conferències organitzades pel 23 i 30 de maig a Can Trincheria s'intentaran respondre totes aquestes preguntes. Es pretén que siguin xerrades de caire molt pràctic i que es donin respostes concretes a qualsevol dubte o inquietud dels assistents.

- Dijous 23 de maig, 19 h: "COM ESTALVIAR AIGUA (I DINERS!)". A càrrec de Muntsa Niso, Cap de la Unitat de Participació, Cooperació i Desenvolupament de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Es repartiran kits d'estalvi d'aigua, consistents en airejadors reductors del cabal: 2 per al lavabo, 1 per a la cuina i 1 per a la dutxa. Són totalment gratuïts, tot i que les unitats estan limitades a qui s'inscrigui prèviament trucant al 972858005 o omplint aquest formulari, amb l'assumpte "kit aigua" i la vostra adreça l'apartat "missatge"

- Dijous 30 de maig, 19 h: "REBAIXEM LES FACTURES ENERGÈTIQUES". A càrrec d'Elisabeth del Valle, ambientòloga d'EdV Projectes Ambientals.

A més, del 20 al 27 de maig es mostrarà l'exposició "AIGUA EN EQUILIBRI" en el mateix Centre Cívic de Can Trincheria.

kit-agua-completo-orfesa-