Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Lliurat el Segon Premi Gregal de Novel•la Històrica

gregal2013L'escriptora sabadellenca Imma Cabré amb l'obra Els senyors del poder ha guanyat la segona convocatòria d'aquest premi de narrativa.
El veredicte es va fer públic diumenge 29 en un acte a La Societat de Maçanet, amb l'assistència de nombrós públic. La convocatòria també va comptar amb un concert d'arpa i la lectura del primer capítol de l'obra guanyadora a càrrec d'alumnes de l'IES Sa Palomera de Blanes.
La decisió va ser presa per un jurat format per Marta Alòs, escriptora i diputada al Parlament de Catalunya; Queralt Solé, historiadora; Jordi Llorach, activista cultural i crític literari; Susanna Clarió, mestra i Jordi Albertí, escriptor i editor.
L'obra guanyadora recrea la vida de la mestra Natividad Yarza, mestra de Bellprat (Anoia) i activista feminista que el 1934, després de guanyar les eleccions municipals, va esdevenir la primera alcaldessa de Catalunya i d'Espanya.