Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

3a trobada i fira de clàssics

CARTELL ALPINE webEl dia 20 d'octubre, a partir de les 7 del matí i durant tot el dia, podreu gaudir al camp d'en Cinto de la festa del motor més important de maçanet. Així doncs s'ha unit la popular trobada de cotxes clàssics amb la fira del motor clàssic, engegada l'any passat. 

La trobada de clàssics durà a terme una ruta d'exhibició pels carrers del poble, hi haurà esmorzar gratuït per als participants, i també servei de bar per a tothom.

Tan per posar una parada com per participar en la rua de clàssics cal inscriure's al tel. 639 011 421 o al 972 165 341 (La Societat, a les tardes).

 

IMFORMACIÓ

Vehicles amb un mínim de 25 anys d'antiguita:
Els vehicles s'han d'inscriure per tenir-ne un control. L'esmorzar és gratuït per al conductor, 3€ per l'acompanyant o copilot i 5€ per la resta d'ocupants del vehicle

Parades de venda de peces i articles relacionats amb el motor:
Les parades paguen 10€ i prèviament cal que facin un ingrés al compte que els donaran al fer la inscripció.

ACTIVITAT I LLOC

Camp d'en Cinto
A partir de les 7 del mati, l'esmorzar és a les 10, es dona botifarra i refresc. Hi ha servei de bar amb entrepans calents.
A les 12h sorteig de detalls entre els assistents
A la 1h sortida, (Maçanet-Mas Altaba-Maçanet) amb arribada al parc tancat i  vermut per als participants.