Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Teatre a la Societat: S.O.S

CARTELL SOS

Obra: S.O.S
Data: 24 d'octubre a les 19h i 25 d'octubre a les 18h
Companyia: Maçateatre
Lloc: Teatre La Societat
Preu: 7€ (de dilluns a divendres de 17 a 21h al teatre La Societat i el dia de l'obra 1h abans)

SINOPSI
En la centraleta del telèfon d'emergències 112, durant el rutinari torn de nit, l'agent Rita Sala rep, entre d'altres, l'estranya trucada d'una dona aterrada. L'agent, reclosa a la seva comissaria, voldrà localitzar i ajudar a aquella dona en perill. A mesura que passen els minuts, Rita haurà d'afrontar, no només la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el cas, sinó també els seus propis dimonis personals.
"S.O.S." és un thriller teatral que provoca tensió i inquietud del primer fins al darrer minut. Una obra d'intriga amb el telèfon com a fil conductor, una trama de tensió narrativa en temps real que pretén atrapar al públic en un espectacle sobri i sorprenent.

MAÇAteatre
L'Aula de Teatre de Maçanet de la Selva reneix amb nous projecte i un nou nom: MAÇAteatre.
Aquest grup, de gent diversa i amb edats diferents, té en comú la passió pel teatre, la il·lusió pels nous reptes i la valentia d'arriscar. És per això que us mostrem "SOS". Un canvi momentani de registre; molt diferent a les comèdies que tant ens encanta fer; però que ens ve molt de gust presentar-vos i agrair-vos que ens vulgueu acompanyar.