Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Campanya per a la protecció dels animals de companyia 2020

esterilitzacioAprofiteu l'oportunitat d'identificar i esterilitzar gats i gossos amb un bon descompte!
L'Ajuntament de Maçanet, amb la col·laboració del Centre Veterinari Vetàrea, promou una campanya per identificar i censar els animals de companyia que hi ha al municipi i que encara no ho hagin fet. Per això, a partir del 26 d'octubre de 2020, us podreu beneficar d'un 40% de descompte en la implantació de xips i esterilitzacions a gats i gossos que resideixin a Maçanet. Al mateix temps, els animals xipats seran censats al Cens Municipal per facilitar-ne la seva recuperació en cas de pèrdua.
Tant el xipatge com les intervencions quirúrgiques d'esterilització es realitzaran prèvia sol•licitud trucant directament al centre del Grup Tècnic Veterinari - Vetàrea (tel. 972 85 87 85. Adreça: C/ Vidreres, 23 bx.).

A continuació s'especifiquen els preus i les condicions de la campanya:

Llista provisional candidats a Jurat Popular anys 2021-2022.

Es comunica que està exposada al públic la llista provisional dels candidats a Jurat Popular per als pròxims anys 2021-2022, d'acord amb el que estableix l'article 13.4 de la Llei Orgànica 5/1995, de 22 de maig, modificada per la Llei Orgànica, de 16 de novembre, del Tribunal del Jurat, des del dia 19 d'octubre al 2 de novembre de 2020, ambdós inclosos, per tal que els candidats a jurats, durant els quinze primers dies del mes de novembre, puguin presentar reclamacions contra la inclusió en les llistes, si entenen que concorre en ells la falta de requisits que estableix l'article 8, o una causa d'incapacitat, incompatibilitat o excusa, poden formular una reclamació davant el jutge degà dels de primera instància i instrucció del partit judicial al qual correspongui el municipi del seu veïnatge als efectes de la seva exclusió de la llista. 

També pot formular aquesta reclamació qualsevol ciutadà que entengui que algun dels candidats a jurats no té els requisits o la capacitat o incorre en les causes d'incompatibilitat a què es refereix els articles 8, 9 i 10 d'aquesta Llei.

Llista provisional de candidats
Enllaç a l'ETAULER

Teatre a la Societat: S.O.S

CARTELL SOS

Obra: S.O.S
Data: 24 d'octubre a les 19h i 25 d'octubre a les 18h
Companyia: Maçateatre
Lloc: Teatre La Societat
Preu: 7€ (de dilluns a divendres de 17 a 21h al teatre La Societat i el dia de l'obra 1h abans)

SINOPSI
En la centraleta del telèfon d'emergències 112, durant el rutinari torn de nit, l'agent Rita Sala rep, entre d'altres, l'estranya trucada d'una dona aterrada. L'agent, reclosa a la seva comissaria, voldrà localitzar i ajudar a aquella dona en perill. A mesura que passen els minuts, Rita haurà d'afrontar, no només la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el cas, sinó també els seus propis dimonis personals.
"S.O.S." és un thriller teatral que provoca tensió i inquietud del primer fins al darrer minut. Una obra d'intriga amb el telèfon com a fil conductor, una trama de tensió narrativa en temps real que pretén atrapar al públic en un espectacle sobri i sorprenent.

MAÇAteatre
L'Aula de Teatre de Maçanet de la Selva reneix amb nous projecte i un nou nom: MAÇAteatre.
Aquest grup, de gent diversa i amb edats diferents, té en comú la passió pel teatre, la il·lusió pels nous reptes i la valentia d'arriscar. És per això que us mostrem "SOS". Un canvi momentani de registre; molt diferent a les comèdies que tant ens encanta fer; però que ens ve molt de gust presentar-vos i agrair-vos que ens vulgueu acompanyar.

Campanya vacunació contra la grip 2020

WhatsApp Image 2020-10-16 at 08.52.26Què és la grip?

La grip és una malaltia respiratòria vírica que s'encomana fàcilment d'una persona a una altra. A Catalunya arriba amb l'hivern, la majoria de les vegades a partir de la segona quinzena de desembre, i s'incrementa habitualment durant les primeres setmanes de gener.
Produeix febre elevada, tos, mal de cap i malestar general. En la majoria de casos, les persones es recuperen en una o dues setmanes sense necessitat de rebre tractament amb fàrmacs específics. Els antibiòtics no curen la grip. És molt important seguir unes bones pràctiques d'higiene.

On vacunar-se

Les persones a les quals els està indicada la vacuna poden rebre-la gratuïtament.

Dilluns dimarts, dimecres i divendres al Casal de la Gent Gran de Maçanet.
De 10h a 13h i de 16h a 19h, del 19 al 30 d'octubre

Dijous: Casal de la Gent gran del Residencial
De 10h a 13h i de 16h a 19h, del 19 al 30 d'octubre

Com demanar cita?
Obriu l'enllaç de sota, identifique-vos amb la vostra targeta de salut i cliqueu al banner blau de l'esquerra on posa "clica aquí per demanar cita si vols vacunar-te contra la grip"
https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

 

Coronavirus: Comunicat 14 d'octubre

banner llarg corona 

14 D'OCTUBRE OCTUBRE 2020:

 Noves mesures a partir del 16 d'octubre i durant 15 dies:

-TANCAMENT DE BARS I RESTAURANTS (només podran servir menjar a domicili)
-TANCAMENT DELS COMERÇOS AMB CONTACTE FÍSIC AMB EL CLIENT: Estètiques, fisioterapeutes etc. 
-REDUCCIÓ DELS AFORAMENTS ALS COMERÇOS UN 30%
-SUSPENSIÓ DE LES COMPETICIONS ESPORTIVES
-ACTIVITAT CULTURAL AMB AFORAMENT DEL 50% I FINALITZACIÓ A LES 23H
-TANCAMENT PISTA JARDÍ I PISTA DEL CEMENTIRI
-PARC INFANTILS TANCATS A PARTIR DE LES 20H

Es demana a la ciutadania:

Reducció dels desplaçaments
Reunions de màxim 6 persones
Prioritzar el teletreball

 

Agenda de tardor 2020

tardorTot i que es tracta d'un any dificil estem intentant no deixar de fer activitats, sempre respectat les mesures de seguretat, prevenció i higiene.
A continuació us deixem l'agenda amb totes les activitats programades fins al desembre. 

AGENDA TARDOR PDF

Feçtival Octubre

logo-feçtival-octubre CMYKAquest octubre engeguem una nova proposta cultural, el FEÇTIVAL OCTUBRE, una proposta diferent que ens portarà noves músiques i obres d'autor, que explorarà altres expresions artísitques i que segur que no us deixarà indiferents, perquè la cultura és necessària i segura, i no podem renunciar-hi.

Per tal que veieu totes les propostes del festival hem habilitat un web des d'on podreu consultar la cartellera i comprar les entrades. No us ho perdeu perquè valdrà la pena!

Feçtivaloctubre.cat 

Presentació a TVGirona

 

 

 

Docs del mes: Les millors estrens documentals a la Societat

El primer divendres de cada mes us oferim l'estrena d'una pel·lícula documental al teatre La Sovietat. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català. Engeguem aquest divendres 2 d'octubre, us hi esperem!

marwaMARWA. Petita i valenta.
Divendres 2 d'octubre de 2020 a les 20,30h.
Teatre la Societat
Gratuït.

Sinopsi
Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. En el seu dia a dia, la Marwa és un esperit alegre i obert que no entén res de murs ni de barrots. El pas de la infantesa a l'adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

La Marwa s'ha adaptat a la vida al camp, té amics amb qui jugar i va a l'escola. Però quan el seu germà gran és interrogat per les autoritats sobre la seva possible associació amb militants extremistes, es topa amb una nova realitat completament desconeguda per ella. Les dures condicions al camp mai han torçat la voluntat de la Marwa per construir el seu propi camí, i aquest fet ha esdevingut un testimoni inspirador de resistència, supervivència i esperança.

En els últims anys, la guerra a Síria ha afectat milions de vides. Marwa. Petita i valenta (títol original, Tiny Souls) centra l'enfocament en els més petits, retratant les repercussions físiques i psicològiques després d'haver sigut testimonis de la violència, la destrucció i la deshumanització de la guerra. Un conflicte en què els infants han quedat fora de tota presa de decisions però hi tenen moltes coses a dir.

https://docsbarcelona.com/noticies/marwa-petita-i-valenta-estrena

Anunci de consulta pública: Comissió del Nomenclàtor

Escut PNGAtès l'interès d'aquest Ajuntament per a la creació i l'assignació de competències municipals a la Comissió del Nomenclàtor pel que fa al procediment i sistematització en la denominació de vies urbanes i espais públics del municipi de Maçanet de la Selva.

Vist que el nomenclàtor de vies urbanes i espais públics constitueix una riquesa patrimonial que posa en contacte la llengua i la cultura amb el seu territori i, per tant, forma part de la història del municipi. El nomenclàtor de vies urbanes i espais públics és, doncs, un patrimoni col·lectiu del municipi que, a més de ser un element d'informació sobre la història dels llocs que anomena, és l'element identificador bàsic del territori i serveix per acotar-lo i definir-lo. Per tant, cal sotmetre l'assignació de noms a unes regles sistemàtiques, ordenades i clarament establertes.

Enllaç a la publicació

 

 

Cinema: La mort de Guillem

guillem agullo

Demà divendres no us perdeu l'estrena de LA MORT DE GUILLEM. A les 20.30h al teatre la Societat. Gratuït.

L'11 d'abril de 1993, Guillem Agulló va morir en mans d'un grup d'ultradreta a Montanejos, un poble interior de Castelló. Només tenia 19 anys. _"La mort de Guillem"_ recull la història de l'assassinat del jove Agulló, activista i militant de l'esquerra independentista al País Valencià. *Una pel·lícula colpidora que no deixarà ningú indiferent*.

Anunci de consulta pública prèvia per elaboració de l'avantprojecte d'ordenança per a la venda no sedentària del mercat de Maçanet de la Selva

Escut PNGDe conformitat amb el previst en l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb l'objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d'elaboració de normes, amb caràcter previ a l'elaboració de l'avantprojecte d'ordenança per a la venda no sedentària del mercat de Maçanet de la Selva que s'adeqüi a la normativa vigent., es recapta l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre:

a) La necessitat i l'oportunitat de la seva aprovació.
b) Els objectius de la norma.

Els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho considerin poden fer arribar les seves opinions sobre els aspectes plantejats en el següent qüestionari durant el termini de deu dies a comptar des de l'endemà al de publicació del present anuncio a la web municipal, mitjançant la seva presentació en qualsevol dels llocs indicats en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Enllaç al document