Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Comerç

comerc

Regidora de Promoció econòmica:
Lídia Campeny Tarrés
Horari de visita: Sol•licitar cita prèvia de dilluns a divendres en horari d'atenció al públic de 9 a 14 hores.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Comerços i serveis

L'exercici de l'activitat comercial cada cop es desenvolupa en un entorn més competitiu i dinàmic. És per això que des de l'Ajuntament es planteja la necessitat de dotar als comerços de les eines i instruments necessaris per a poder fer front a aquest nou escenari.

Des de l'Ajuntament es pretén:
- Fomentar i potenciar el desenvolupament comercial del municipi
- Millorar la competitivitat i el seu dinamisme
- Avaluar les potencialitats dels sectors comercials.
- Realitzar activitats de promoció del comerç
- Dur a terme actuacions de foment de l'associacionisme comercial

El desenvolupament d'aquestes accions ha de ser fruit de la cooperació entre l'administració pública i els propis comerciants.

Mercat de venda no sedentària

A Maçanet de la Selva el mercat setmanal té lloc els dimecres. Actualment, aquest ajuntament està treballant per adaptar la regulació existent als paràmetres i principis que la Directiva 2006/123/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de desembre de 2006, relativa als serveis en el mercat interior, va modificar. En un futur proper el nombre de parades s'ampliarà però sempre complint la normativa existent d'atorgar les autoritzacions a través de convocatòria pública.

Fires i mercats

- Mercat dels sentits: tots els dissabtes del mes de juliol.
- Mercat de Nadal: desembre